E-Kapi Logo


U cemu smo najbolji .....

 Za razliku od mnogih takozvanih isjelitelja koji lijece sve bolesti od, zanoktica, preko hemoroida do karcinoma i side, mi smo usko specializovani  u samo nekoliko grana.  Oblasti naseg znanja su jako koncentrisane sto nasim pacijentima daje ogromnu prednost  i sigurnost da ce dobiti odgovarajuci savjet i terapiju specificnu za njihov problem. Mi se ne bavimo samo odklanjanjem simptoma bolesti, kao sto je bol, svrab ili bilo koja druga fizicka neugodnost. Mi se bavimo iscjeljivanjem cjelokupnog bica, ne samo fizickog, vec  i mentalnog i spiritualnog.  Cilj nam je da Vas rijesimo kako simptoma tako i uzroka bolesti, sto je savremena medicina na zalost potpuno zapostavila.  Znanja koja smo naslijedili od moga oca doktora Enesa Hasanagica,  upotpunjena su nasim titulama doktora alternativne medicine, diplomama aromaterapije, herbalistike,  ortomolekularne medicine. Moja supruga Mirjana i ja  ne prestajemo da ucimo i da se usavrsavamo.  Poznavanje engleskog jezika i clanstvo u nekoliko svjetskih asociacija, daje nam pristup moru korisnih infomacija i novih istrazivanja iz svih oblasti prirodne i alternativne medicine.  Nase usavrsavnje je  jos uvijek traje i trajat ce sve do posljednjeg pacijenta kojeg budemo primili.  Nasi partneri su dva svjetska naucnika, dr Joseph Schwarz  Ph.D i dr Michael Weisspapir Ph.D ciji naucni radovi su objavljeni u preko 60 svjetskih zdravstvenih publikacija.  Ova dva strucnjaka sa visoko zasluzna za poboljsanu efikasnost i ukus E-Kapi.  U nasoj laboratoriji redovno radimo na usavrsavanju  i stvaranju novih prirodnih ljekovitih preparata. 

Specializovani smo za:

- Urinarne i vaginalne infekcije izazvane eserihija coli i drugim bakterijama i gljivicama

- Bolesti jetre, ukljucujuci cirozu, hepatitis a, hepatites b, i  hepatitis c

- Probleme izazvane HPV virusom

- Jacanjem imunog sistema  kroz prirodne preparate i pravilan nacin ishrane. 

Trenutno zavrsavamo rad na prirodnom preparatu "Gluecorrect" koji pojacava osjetljivost organizma na inzulin, sto ce diabeticarima smanjiti potrebe za vjestackim inzulinom.

Nas preparat "Puralen" za detoksifikaciju organizma koji ujedno vrlo efikasno rijesava probleme konstipacije ce izlazi na Americko trziste ovih dana

Po zahtjevu Japanskog partnera, zajedno sa  dr Joseph Schwarzom  Ph.D i dr Michael Weisspapirom Ph.D kreirali smo proizvod pod imenom "Shield-X" koji umanjuje posljedice radijacije. Za ovaj proizvod postoji veliko interesovanje aerodromskog i medicinskog osoblja koje rade sa instrumkentima koji zrace.

U zavrsnoj fazi  je i proizvod pod imenom "Urban Power"  koji pretvara visak glukoze u organizmu umjesto u masnocu u misicnu masu. 

Na trzistu je vec  nas proizvod za otklanjanje bradavica pod imenom "Wartzz-Off"