E-Kapi Logo


E-Kapi

E-Kapi, napravljene od biljnih ekstrakata smreke, lavande, eukaliptusa, i sibirskog bora u preciznom omjeru, brzo i efikasno, a bez stetnih posljedica, rijesavaju urinarne infekcije izazvane ne samo eserihijom koli, vec i drugim bakterijama, djelujuci na vise nacina. Kao prvo, E-Kapi djeluju antibakterijski, to jest, aktivne suPstance biljnih ekstrakata ubijaju i sprecavaju razmnozavanje bakterija, smanjujuci njihov broj u ureteru. 


Kao drugo, E-Kapi stvaraju sredinu u urinarnom traktu koja je vrlo nepogodna za sirenje i razmnozavanje novih generacija ovih nametnika, formirajuci zastitni film na zidovima urinarnog trakta, tako da prezivjele bakterije nemaju za sta da se zakace i cime da se hrane, te je i njihovo razmnozavanje onemoguceno.

E-Kapi djeluju i diureticki, pa ako kojim slucajem neka bakterija i prezivi, kapi pomognu brzem izmokravanju istih iz urinarnog trakta.
U zavisnosti od jacine infekcije i razloga zbog kojih je do infekcije doslo, mogu biti potrebne jedna do tri terapije. U oko 70% slucajeva jedna terapija je sasvim dovoljna. U rijetkim slucajevima, ako postoje i druge zdravstveni problemi, ili ako je imuni sistem jako oslabljen, 3 ili vise terapija moze biti korisceno bez bojazni od stetnih posljedica, ili kontraindikacija.
E-Kapi su sigurne za djecu i odrasle i preporucuje ih sve veci broj doktora.
.


E-Kapi
Zavisno u kojoj drzavi se nalazite mozete dobiti E-Kapi u jednom od ovih pakovanja. Sva tri pakovanja sadrze originalne E-Kapi.
Uputstvo za upotrebu!

KLIKNI OVDJE ZA INFORMACIJE O E2-KAPIMA
Prednosti E-Kapi

  1. Sigurne za djecu i odrasle
  2. Efikasne i brzo djeluju
  3. Apsolutno prirodne
  4. Jednostavne za koriscenje. Pomjesajte sa vodom ili cajem i popijete
  5. Antibakterijska i antisepticka svojstva sprecavaju razmnozavanje bakterija
  6. Licencirane od Kanadskog Ministarstva za zdravstvo, Evropske Unije itd...
  7. Kombinacija tradicionalnih biljnih ekstrakata pripremljena modernom nano tehnologijom za maksimalnu iskoriscenost ljekovitih supstanci !


Naruci E-Kapi