E-Kapi Logo


Procitajte vazne informacije prije nego nas kontaktirate:

Zbog velikog broja pacijenata i velike kolicine elektronske poste i poruka koju dobijamo svakodnevno, nismo u mogucnosti da damo odgovore u roku od 24 sata, kao sto smo to radili ranije. Takodje, obim naseg istrazivackog rada se povecao, i nase prisustvo u laboratoriji je potrebnije nego sto je bilo ranije.  Situaciji sa vremenom ne pomaze ni cinjenica da redovno pisemo clanke iz oblasti alternativne medicine za  magazine i druga novinska izdanja. Ne pisemo ove podatke da bi smo se zalili, posto i moja supruga i ja uzivamo i volimo posao koji radimo. Cilj nam je da objasnimo situaciju sa vremenom i uz vasu pomoc optimiziramo davanje korisnih infomacija onima kojima su potrebne.

Zamolili bismo vas da prije nego nas kontaktirate procitate rubriku PITANJA I ODGOVORI.  Ovdje cete pronaci odgovore na najcesce postavljana pitanja u vezi urinarnim i vaginalnim infekcijama, nasim proizvodima i nacinu nabavke.


Pitanja u vezi sa dostavkom i kupovinom nasih proizvoda u zemljama bivse Jugoslavije, uputite jednom od nasih distributeraAko ste pacijent sa bolesnom jetrom, pogledajte prvo nase web stranice http://jetra.orgAko zelite da porucite neki od nasih proizvoda putem interneta uz pomoc kreditne kartice, kliknite na link  "KUPOVINA" na vrhu  ovoga teksta.

Ako niste nasli odgovor na ono sto vas interesuje mozete nas kontaktirati na vise nacina.Na poruke odgovaramo redoslijedom kojim smo ih dobili, i mozete ocekivati odgovor u roku od  24 do 96 sati.

Ako su u pitanj djeca mladja od 12 godina, ili ekstremno hitni slucajevi, stavite oznaku "HITNO" u subjekat emaila i vasa poruka ce imati prioritet. 

Ako vidite skype i facebook indikatore da pokazuju da smo na liniji, mozete nas kontaktirati odmah. 

Broj telefona, ako je potrebno, dajemo samo poslije inicijalnog uspostavljana kontakta putem interneta, ili ako ste vec nas klijent. 

Inicijalne konsultacije, i pitanja u vezi sa proizvodima su uvijek besplatni.  Inicijalna informativna konsultacija u  vezi sa problemima sa bolesnom jetrom  je besplatna.  Druga konsultacija  kada moramo  pregledati i analizirati nalaze pacijenta i odrediti  odgovarajucu terapiju kosta 120 Eura ili $150 US.  Besplatno za penzionere i djecu mladju od 15 godina ako zive na podrucju zemalja bivse Jugoslavije. 

Ako se poslije placene konsultacije odluceta da vodimo vas slucaj, cijena prve terapije bit ce umanjena za uplaceni iznos.  Ako ste korisnik nase terapije, i ako su potrebne, dvije dodatne konsultacije mjesecno su ukljucene u cijenu terapije. Cesce konsultacije od dva puta mjesecno se placaju po istoj cijeni kao i prva konsultacija. 

U nekim slucajevima potrebno je imate regularnije kontakte sa pacijentom i ako su cesce konsultacije preporuceno od nase strane, besplatne su. 

Mjere placanja za konsultacije morali smo uvesti zbog bespotrebne zloupotrebe naseg vremena od strane nekih klijenata.

Email, prepisite moju adresu sa zelenog dugmeta u vas email program.  

ekapi-kontakt


Skype:  vedran.hasanagic ili kliknite na skype dugme

Add me to Skype

Facebook: Vedran Hasanagic ili kliknite na link ispod.

Linkedin Profile Vedran Hasanagic Canada

Pitanja mozete postaviti i u nasem forumu


Hrvatska broj telefona 018 00 00 29. Za pacijente iz Hrvatske imamo broj telefona u Zagrebu koji mozete zvati, i koji ce zvoniti nama u Kanadi, te ne mora da placate za internacionalni poziv.  Ovaj broj je samo za konsultacije. Ako zelite da narucite E-Kapi, ili druge nase proizvode obratite se nasim saradnicima !
Virtualni brojevi nisu trenutno dostupni za Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.