E-Kapi Logo


Stvarne ispovjesti korisnika E-Kapi


Prenesena iskustva pacijenata sa nase Facebook stranice Prirodna Medicina.

Korisnici E-Kapi

E-Kapi
E-Kapi eserihija
Eserihija coli e kapi
Dr Vedran Hasanagic E-Kapi
E-Kapi dr Hasanagica
E Kapi za urinarne infekcije Hasanagic
E Kapi doktor Hasanagic
eserihija koli e-kapi
dr hasanagic e-kapi eserihija
E-Kapi
E-Kapi
eserihija ispovjesti e-kapi
E kapi eserihija
E-Kapi za urinarne infekcije
Vedran Hasanagic E-Kapi
Eserihiaj koli kapi
E-Kapi za eserihiju
E-Kapi Pacijent testemony
E-Kapi Violeta pohvale
Ekapi pohvala
E-Kapi dr Hasanagic Vedran
Eserihija coli kapi
E-Kapi urinarne infekcije
Kupovina E-Kapi
Eserihija koli e kapi
urinarne infekcije e-kapi
Dr Hasanagic E-Kapi eserihija coli
Pacijent pohvale e-kapiE-Kapi
E-Kapi pacijent
E-Kapi PLUS
Ekapi
Urinarne infekcije eserihija kolieserihija koli e-kapi
eserihija coli ekapiIvona
Pacijent E-Kapi
E-Kapi testemony
E-Drops testemony
eserihija koli
eserihija coli
Pacijenti eserihija
eserihija facebook
facebook E-Kapi pacijent
E-Kapi facebook
Urinarne infekcijeE-Kapi email
slika

Pacijenti e-kapi
E-Kapi text

E-Kapi Facebook

nezadovoljni klijent
Hanna
E-Kapi
E-Kapi Viber
E-Kapi email
Urinarne infekcije


uti
Desni E-Kapi

E-Kapi


pohvale pacijent e-kapi
pacijenti e-kapi eserihija
asja ***** <*****asja@gmail.com>
9:15 AM (34 minutes ago)

Poštovani Dr.Hasanagić,

ovim putem želim da Vas pozdravim i javim da sam koristila e-kapi a rezultat je bio veoma uspješan.

Imam 43 godine i nikada do sada nisam imala urinarnih problema. Prošli mjesec sam dobila infekciju mokraćnih kanala ešerihija bakterijom (10na7) sa jakim bolovima i opštom slabošću).

Prijatelj mi je preporučio e-kapi sa kojima je uspješno rješio problem kod svoje 7-godišnje kćerke).

Antibiotike nisam uzimala uopšte iako je ljekar izričito zahtjevao da to uradim. Ja sam u decembru prosle godina imala tešku upalu pluća (legionela) i pila sam 5 vrsta antibiotika jedan za drugim. Upala sanirana ali oporavak od lijekova duži.

E Kapi sam pila prema uputstvu 10 dana i zaista nakon 3 dana su tegobe nestale. Ostalo mi je još pola bočice kapi (nadam se da mi neće više trebati)

Elem, hvala Vam i lijep pozdrav iz Sarajeva.


d****.m*****
9:50 AM (2 hours ago)

Postovani Vedrane,
Hvala vam za knjigu.

Ja sam majka male bebe koja je imala UTI sa escherichia coli prije 2 mjeseca
I koristili smo E kapi. S vama je kontsktirao suprug Dragomir.
Vec mjesec i po smo bez infekcije. Prezadovoljni.

Srdačan pozdrav,

D**** M*****


2014-10-17 4:05 GMT-04:00 Lj**** L**** <l*******@gmail.com>:
Poštovani Gospodine Vedrane dobar dan,

Kako sam Vam već pisala da ću Vas obaveštavati o razvoju mog problema evo i novih vesti. Kao prvo i najvažnije novi nalaz urino kulture je povoljan, bakterije nisu nađene. Sada analize radim u laboratoriji "Konzilijum" jer su se pokazali kao dobri, jedino su oni mogli da urade test ESBL, i u prilogu Vam šaljem najnoviji izveštaj. Informacije za kliničko utvrđivanje stalnog vračanja infekcije neću moći još dugo da Vam dam iz razloga što mi je termin za pregled na KC Dragiša Mišović zakazan za 30.01.2015.!!! Ovo je za neverovanje, ali tako u Srbiji funkcioniše zdravsto, na žalost. Alternativa su privatne klinike (što sam i radila ali bez većeg rezultata). 
Ja ću se i dalje pridržavati Vašeg uputstva za način ishrane uz obavezno koriščenje E-kapi, koje uzimam 3x dnevno po 30 kapi. Da li je to dovoljno ili da pojačam dozu. Takođe ću od Vašeg distributera naručiti nove količine. Smatram da je ovo Vaš uspeh, hvala Vam na svemu.
Srdačan pozdrav
Ljiljana Ličina

PS
Videla sam Vaš odgovor na "ledeni izazv", ČESTITAM!

E-Kapi email
42
Email iskustva pacijenataiskustva pacijenata
                e-kapiemail ekapi
Dragana M  (email Jun 4. 2014)
Doktore, 
 
ovim putem želim da Vam se od srca zahvalim. Jutros sam pokupila rezultate urinokulture i bili su odlični. Nemam više  Escherichiu coli, kao niEnterococcus spp. Emoji
Popila sam jednu bočicu Vaših kapi i pridržavala sam se saveta da povećam unos C vitamina na dnevnom nivou, i rezultat je sjajan. Presrećna sam što sam najzad rešila ovaj problem, hvala Vam još jednom!EmojiAko imate još neki predlog čega bih trebala preventivno da se pridržavam ubuduće kako se E - coli ne bi vraćala više, bila bih Vam veoma zahvalna. 
Srdačan pozdrav i sve najbolje Vam želim u daljem radu!

Poštovanje Vedran,
 
Samo  da Vas obavjestim jedna tura Vaših kapi je "urodila plodom", nakon pauze cca 10 dana, napravila sa urinokulturu, i e.coli vise za sada NEMA. Ja još uvijek svoj djevojcici najmanje davam pirov čaj, bar pola litre na dan, nekad se dogodi da i manje popije.
 
Već nakon 5 dana uzimanja kapi sam primjetila poboljšanje, jer mi se nije mokrila po noći, ali cim ne popije određenu kolicinu tekučine po danu, onda se počme mokriti po noći. Iz tog razloga još uvijek inzistiram na pijenju tekučine. Sad namjeravam , tj. već danas, uzeti ove Vaše druge kapi za jačanje i održavanje imuniteta. Sve u svemu, obavještati ću Vas i dalje, ali nakon skoro dvije godine moj problem tj. problem moje curice se riješio, ja se nadam zauvijek, ali.....
 
prošlo godine u ovo vrijeme sam se također bila riješila e.coli, do 10 mjeseca kad se vratila, sad mi nista drugo ne preostaje nego cekati i pratiti, sve u svemu ZAHVALJUJEM na VELIKOJ pomoći.
 
 
lijep pozdrav iz sunčanog Splita
 
Ivana
 

Sanja J.  (email)
Poštovani,
 
Želim da Vam javim da je posle uzimanja E kapi mom sinu urinokultura sterilna, tako da smo sad nastavili sa uzimanjem E2 kapi i nadam se da će sve i u buduće biti uredu. Puno pozdrava i sve najbolje.


Marija E.  (email)

Dragi Gospodine Hasanagic,

Zelela sam da Vam javim odlicne vesti.Analiza vaginalnog brisa je pokazala da nema
nikakvih bakterija i ja sam naravno presrecna zbog toga!
Zahvaljujem Vas se od srca i budite sigurni da cu Vas proizvod
dalje toplo preporuciti.

Topli pozdrav,
Marija E.Julia V.  (email 26. Juli 31 2014)

 Postovani Vedrane,
   posle upotrebe jedne bocice E-kapi i praska za ispiranje urinokultura je sterilna a vag.sekret se promenio- sada je
   enterokokus 80% a esherikija 20%. Veoma sam zadovoljna pozitivnom promenom i toplo Vam se zahvaljujem.
   Rado cu Vase proizvode preporuciti prijateljima i poznanicima.
   Takodje pohvale za Vaseg distributera iz Valjeva koji mi je kapi i prasak odmah poslao.


  


Aida K C  (facebook 26. Mart 2014)

Moje postovanje i pozdrav,

zelim vam reci da su ove kapi cudotvorne i da vam pozelim puno zdravlja i uspjeha u zivotu. Radila sam nalaz i od esherihije ni traga. Imam jos kapi pa pitam jel trebam sve ispiti? Imam jos jedno pitanje, od moje prijateljice kcerka (12godina) ima bakteriju Ameba, da li u ovom slucaju mozete pomoci? Curica je u bolnici i nije dobro. Hvala unaprijed.Ivan R**** iv*****@gmail.com
5:03 AM (5 hours ago)

Poštovani dr. Vedrane,
 
Na početku da Vam kažem da sam koristila Vaše kapi i prašak za vaginalno ispiranje i da sam veoma zadovoljna. Poručila sam ih pre mesec dana, kada su mi rezultati bili: veliki broj ešerihije i enterokokusa na cervikalnom brisu. Moje lečenje raznim antibioticima traje već više od godinu dana i pritom sam imala česte i jake upale bešike. Nakon korišćenja Vaše terapije uradila sam rezultate i oni su pokazali samo znatan broj enterokokusa, što me je veoma prijatno iznenadilo. Nazvala sam gospodina Ljubomira i on mi je rekao da se slobodno pozovem na njega i pošaljem Vam mail radi određivanja dalje terapije.
 
Unapred zahvalna Jelena R iz Vršca.2014/2/01 Vanja K. Via Facebook

Postovanje! Nalaz je stigao urinokul.je STERILNA a bila je 10 na 5.(Ja sam na  svoju ruku uradila samo jednu urinok. ne znam da li sam trebala tri?).Bris vulve pise izolovana je normalna flora. Mikoloska pretraga -NIsu izolovane. Ako se ne varam ovo je sve ok? Nisam htijela antibiotik dati nego sam se odlucila za Vase kapi i one su dovele do ovog rezultata. Imam jos pola bočice hocu li je iskoristiti do kraja ili da je cuvam u frizideru za ne daj boze?2014/1/08 T***<******@gmail.com>Poštovani g. Vedrane!


Evo nakon 6 godina uz pomoć Vaših e-kapi konačno sam se uspio riješiti e. coli koja mi se nalazila u ejakulatu odnosno na prostati. Dakle, 6 god. sam se bezuspiješno liječio antibioticima, raznim čajevima i tinkturama za urogenitalni trakt. Nakon prve terapije s Vašim e-kapima riješio sam svoj problem sa e.coli. Laboratorijska analiza ejakulata koju sam radio 3 dana za redom pokazala je svaki put fiziološku floru. Istina, e-kapi sam uzimao zajedno sa antibioticima koje mi je pripisao urolog. Antibiotike sam uzimao 21 dan ( 3 tjedna ), a zadnjih 10 dana terapije paralelno sa antibioticima sam uzimao i Vaše e-kapi. Hvala Vam za čudesne e-kapi!

S osobitim poštovanjem!                                 

T* Ž*


 

2014/1/02 - Facebook poruka
Postovani doktore,srecnu Novu godinu Vama i Vasoj porodici zeli V. Z. iz Podgorice.Takodje,Velika zahvalnost. Konacno evo mjesec dana uz Vasu pomoc
ODMORIH OD KANDIDE....2013/1/16 S**** <*********@gmail.com>
Cijenjeni doktore Hasanagiću,

lijepo vas molim za savjet u vezi liječenja moje jednogodišnje curice vašim kapima. Ovo je drugi put da je nalaz urinokulture pozitivan na eserihiju 10/5. Prvi pozitivan nalaz je bio prije dva mjeseca kad je dobila antibiotsku terapiju. Pet dana nakon prestanka uzimanja antibiotika je urinokultura bila sterilna. Nakon mjesec i po je ponovljena urinokultura ali je tada ponovno bila prisutna eserihija u istom omjeru 10/5. Nalaz krvi je potpuno uredan, a isto tako i kemijski nalaz urina. Jedino što primjetim je da se moja curica strese kad se popiški. E-kapi sam dobila danas i odmah ću joj ih početi davati. Pedijatrica joj je sad propisala 10 dana Klavocina ali se dvoumim da li da joj dajem antibiotik pa vas molim za savjet jer ne znam šta da radim da negdje ne pogriješim.  Koliko dugo moram davati kapi? Da li 7 do 10 dana ili dok se doza od 50ml ne potroši?

Unaprijed hvala.

S poštovanjem,

S***** S*****

On 16.1.2013. 14:52, Vedran Hasanagic wrote:
Postovanje S****. 

10/5 nije neka strasna infekcija, ali svakako treba da se sanira. Obicno uz E-Kapi antibiotici nisu potrebni, ali ja ne praktikujem da savjetujem pacijente da ne koriste terapije prepisane od njihovih ljekara. Vas je izbor da li cete uzimati antibiotike zajedno sa E-Kapima. Nece biti kontraindikacija ako se koriste uporedo, ali kao sto rekoh obicno nema potrebe da se uzimaju antibiotici sa E-Kapima. 
Kapi dajite 10 do 12 dana pa uradite novu urinokulturu.

From: S**** <**********@gmail.com>
Date: 2013/2/11
Subject: NEIZMJERNO HVALA!
To: Vedran Hasanagic <vhasanagic@gmail.com>

Poštovani doktore Hasanagiću,

nakon 12 dana terapije vašim kapima (mješala sam ih  sa malo dječjeg pudinga) pričekali smo deset dana pa napravili urinokulturu i upravo nam je doktorica javila da je urinokultura naše curice sterilna. Bez obzira na preporuku liječnika antibiotik nismo davali već isključivo kapi. Hvala od srca na savjetima i hvala što ljudima olakšavate brige i činite život ljepšim. Rado ćemo svima preporučiti vaše kapi.

Svako dobro Vam želi obitelj S****!


Postovanje Vedrane!Prvo zelim da Vam se od srca zahvalim sto ste me spasili od ove dugogodisnje napasti-eserihije.Pisala sam vam sta sam sve pokusala i kroz kakve sam muke prosla svih ovih godina,jedino vama je poslo za rukom da mi pomognete svojom terapijom!Zaista nemam rijeci kojima bih vam mogla izraziti svoju zahvalnost!Tri mjeseca nemam nikakve probleme i osjecam se odlicno a najljepse od svega je to sto sam prije 3 dana saznala da cu postati mama! :-) Sta da vam kazem,nema kraja mojoj sreci!Bila sam kod svoje doktorice i ustanovljena mi je trudnoca pa sam ju odmah konsultovala dali da nastavim piti vase kapi(trnutno pijem one E2 i vec sam pri kraju ter.).Nije mi mogla nista precizno reci jer nije znala sastav pa se ja opet konsultujem sa vama.Vidjela sam da ste negje na svom forumu napisali da mogu i trudnice koristiti ali opet zelim da mi potvrdite,ipak,brinem pomalo.Ako nisu skodljive u trudnoci ja bih sebi narucila jos jednu bocicu jer se jako plasim pada imuniteta i da ce mi se infrekcija vratiti.Napisite mi molim vas sta mislite dali da pijem,kako,koliko i ako treba da smanjim dozu.Jos jednom vam do neba zahvaljujem i zelim vama i vasoj porodici svu srecu ovog svijeta!!!!VELIKI POZDRAV!

ovo pismo vam pise roditelj koji trazi pomoc na sve strane sveta.moje ime je Violeta K**** i imam devojcicu od 6 godina koja ima velikih problema sa eserihijom.Mucimo se vec dve godine sa ovim problemom.Inace zivimo u Australiji zemlji koja bas nema prirodnih i biljnih preparata u prodaji.Prosle godine smo bili u Srbiji i kupili vase kapi za lecenje a posle i za preventivu.JAKO SU NAM POMOGLE.dali postoji neki nacin da nam posaljete te kapi za preventivu u Autraliju.Zvali mo vase distributere po bivsoj Jugoslaviji ali kazu da je tesko da se salju te kapi za Australiju.Rekli su nam da jedino vama pisemo pa da nam vi nekako pomognete.Unapred zahvalna mama male A***

Htela sam da vas zamolim da mi odgovorite posto mi je jako bitno,ja sam vec vase e kapi koristila i pomogle su mi da se oslobodim dosadne eserihije,posle sam koristila i e2 kapi i bilo mi je super....sada sam u 8 nedelji trudnoce i ponovo imam eserihiju,ginekolg mi savetuje da uzmem antibiotik a ja sam ipak za prirodno posto znam da ni antibiotici nikada nisu pomogli unazad 9 god.
Da li ja smem da koristim ove kapi sada u drugom mesecu trudnoce ili da cekam da prodje treci mesec ili.....

UNAPED ZAHVALNA     Helena

Poštovani,

Prvo želim da izrazim svoje veliko zadovoljstvo pri korišćenju E kapi.
Infekcija ešerihijom u vaginalnom i cervikalnom brisu je potpuno
eliminisana nakon 8 dana terapije isključivo E kapima. Takođe sam
primetila da E kapi deluju i kao diuretik, što je bitno pri mokraćnim
infekcijama. Hvala Vam beskonačno!

Katolina

Interesuje me da li e-kapi lece bakteriju trichomonas vaginalis? Inace sam koristila Vase e-kapi protiv eserihije i naravno da su mi pomogle, odlicne su, ali sada mi se javila druga bakterija... Unapred Vam se zahvaljujem na odgovoru?
Pozdrav! 

GOLEMA BLAGODARNOST...Gospodine Hasanagic sakam da vi iskazam golema blagodarnost za kapkite koi mi gi prativte, blagodarenie na vas i na E-Capi - Nano,  mojot dolgorocen problem koj go imav sega e resen. Bez somnenie mozam da ja iskazam efikasnosta na ovoj proizvod. Uste ednas vi iskazuvam golema blagodarnost. Pozdrav

U ime moje kcerke Sonje koja se zahvaljujuci Vasim E-kapima napokon resila eserihije i ostala u drugom stanju velika hvala.
Dragi gospodine Vedrane nemamo reci pohvale za vase strpljenje i pomoc u resavanju ovoga problema sa kojim se nasa porodica dugo dugo borila.

Sretna buduca baka !
Dragana

E-Kapi Pacijent

Postovanje Vedrane!Prvo zelim da Vam se od srca zahvalim sto ste me spasili od ove dugogodisnje napasti-eserihije.Pisala sam vam sta sam sve pokusala i kroz kakve sam muke prosla svih ovih godina,jedino vama je poslo za rukom da mi pomognete svojom terapijom!Zaista nemam rijeci kojima bih vam mogla izraziti svoju zahvalnost!Tri mjeseca nemam nikakve probleme i osjecam se odlicno a najljepse od svega je to sto sam prije 3 dana saznala da cu postati mama! :-) Sta da vam kazem,nema kraja mojoj sreci!Bila sam kod svoje doktorice i ustanovljena mi je trudnoca pa sam ju odmah konsultovala dali da nastavim piti vase kapi(trnutno pijem one E2 i vec sam pri kraju ter.).Nije mi mogla nista precizno reci jer nije znala sastav pa se ja opet konsultujem sa vama.Vidjela sam da ste negje na svom forumu napisali da mogu i trudnice koristiti ali opet zelim da mi potvrdite,ipak,brinem pomalo.Ako nisu skodljive u trudnoci ja bih sebi narucila jos jednu bocicu jer se jako plasim pada imuniteta i da ce mi se infrekcija vratiti.Napisite mi molim vas sta mislite dali da pijem,kako,koliko i ako treba da smanjim dozu.Jos jednom vam do neba zahvaljujem i zelim vama i vasoj porodici svu srecu ovog svijeta!!!!VELIKI POZDRAV!  

JELENA


Postovanje

 Zelim samo da vas pozdravim! Proslo je dosta vremena od kako sam vas
kontaktirao. Devojcica koja je imala problema sa bakterijama je i
dalje ok zahvaljujuci vasim kapima. Drzimo se vasih saveta..... Zelim
vam i u buduce puno uspeha u radu! Hvala na svemu gos. Vedrane

-------------------------------------------------------------------------------------------
 Vedran Hasanagic M.D. A.M. to Milan
Postovanje Milane.

Zahvaljujem na dobrim vjestima. Uvijek nam je drago cuti vjesti od zadovoljnih pacijenat.
Da li bi Vam smetalo da objavim vas email na nasem forumu http://eserihija.com/eserihija/
Ako zelite da ostanete anonimni mogu da promjenim ime.
Pozdrav
Vedran
----------------------------------------------------------------------------------------
[Offline] Milan T. to Vedran
Naravno da ne bi) Objavite, a ja cu rado odgovoriti na svako pitanje clanova foruma, bar onoliko koliko imam iskustva sa vasim kapima....
pozdrav
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Milanu na odobrenju da objavimo njegovo iskustvo sa nasim kapima.
Ako neko zeli informacije direktno od Milana, javite nam sa pa cemo vam proslijediti Milanov e-mail !
Vedran !

Postovani,
Moram da kazem da sam analizom urina imao oko 100.000 klica eserihije u II trecine kulture i Enterococcus u I trecini kulture. Posle uzimanja 10 dana E-kapi bez ikakvih antibiotika i analizom 6-tog dana posle terapije uradio sam analizu i u nalazu nema navedenih bakterija, s tim da se pojavio mali broj oko 1000 klica nove bakterije iz roda Proteus za sta su mi laboranti rekli da je mali broj i da se ne radi antibiogram i da se to ne tretira.
Dr. Vedrane sta mi Vi predlazete da li uzeti jos jednu terapiju ili nista ne dirati jer svakako  nameravam da ponovim test urina nakon 10-15 dana.
Moram da izrazim svoju zahvalnost putem ovog foruma za Vase kapi i nadam se da se bakterija nece vratiti.

Pozdrav!

Poslušala sam Vas, iako sam, moram priznati, bila skepticna... Ali kako kaže narod: ne može ništa preko noci. 
Druga terapija je pomogla i urin je jutros bio sterilan. Sre?na sam i želim da Vam zahvalim.
Trudicu se da ispoštujem i savjete o popravljanju imunosistema.
Puno uspjeha u buducem radu!

Pozdrav


Postoivanje  gospodine  Vedrane!

Ja sam Predrag Radovanovic . imam 50 godina a Paraplegicar sam vec  30 godina...cesto imam  Eserlihiju u mokraci i stvara mi velike probleme'
23 sepemra sam poceo sa vasim  E-kapima,  ujedno sam primao i inikcije  Garamicini pio Pirevinu  sa limunom, odmah mi je bilo  bolje ..imao sam bolove  (peklo me je) u predelu levog bubrega ,sada toga vise nemam ,danas  7 dan od kada sam poceo sa  e- kapima  mokraca mi se zamutila a bila je skroz   cista ,bistra ..pa sam hteo da vas pitam dali je to neka reakcija  meki  talog  koi treba da izbacim ,,ali bolove vise nemam
sutra cu odneti urin na  kontrolu pa cu vam se javiti''
Gospodine Vedrane hteo sam da vam se zahvalim ,kapi su mi pomogle i da vas pitam  sat dalje ,pazljivo sam procitao vasu preventivu kako se cuvati..pokusavam sve da ispostujem,,,,,,,
Pozdrasv vama i vasoj porodici od Predraga  Rdovanovica  iz  Beograda.

Pozdrav, u petom mjesecu trudnoce u urinu mi je dijagnosticirana EK i to deset na petu u jednom ml. Dr. mi je propisala lijekove koje sam iskoristila, ali iformisuci se o ovoj nimalo bezopasnoj bakteriji naisla sam i na vase E_ kapi  koje sam odmah narucila . Trenutno sam semi mjesec, nalaz pokazuje da vise nemam bakterijuuu ...jako sam sretna ...stoga sam imala potrebu da vam se javim, i svoju radosnu vijest podijelim sa osalima koji imaju ovaj problem i pokusaju sa vasim lijekom...pozz

Sa odobrenjem gospodina Aleksandra Jakovljevica iz Slovenije, objavljujemo dijelove e-mail korespondencije vezane za terapiju E-Kapima koristene u lijecenju njegovog sina:

POŠTOVANI g.HASANAGIC
IME MI JE ALEKSANDAR,PIŠEM VAM IZ SLOVENIJE.IMAM 15 MJESE?NOG SINA KOJI JE 1. PUT ECOLI DOBIO SA 22 DANA I OD TAD MU SE PONAVLJA VE? 4. PUT.
ZANIMA ME DA LI ON MOŽE PITI VAŠE E KAPI S OBZIROM NA STAROST I TERAPIJU KOJU UZIMA ( VITAMIN B6 tablete i APILEPSIN KAPI-koje pije kao zaštitu od febrilnih konvulzija).
MOLIM ZA ODGOVOR I VELIKO HVALA
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdravo Aleksandre.
Nase E-Kapi mogu koristiti i male bebe vec od 6 mjeseci. Zato i Vas sin ih moze slobodno koristiti i pored lijekova koje vec uzima.
Mozete kontaktirati nekog od nasih distributera.
Pozdrav, Vedran Hasanagic
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
POSTOVANI g.HASANAGIC
DANAS 6.10.2009 SMO KONTAKTIRALI g.LJUBOMIR MIHAILOVI? U VALJEVO I DOGOVORILI SE.?VRSTO VJERUJEM U VAS I VAŠ LIJEK DA SE KONA?NO MALO OPUSTIMO I ZAŽIVIMO NORMALAN ŽIVOT.VJERUJEM DA ?E E-kapi POMO?I.
VAMA VELIKO HVALA I ŽELIM VAM SVAKO DOBRO.
JAKOVLJEVI? ALEKSANDAR
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
POŠTOVANI VEDRAN HASANAGI?!
OD TAD KAD STE NAM PREPORU?ILI VAŠE E-KAPI ZA E.COLI UZ TERAPIJU OD 10 DANA,DO DANAS JE NAŠ DJE?AK LIAM POTPUNO ZDRAV,ZNA?I PUNIH 7 MJESECI.DOKTORI NI SAD NEMOGU VJEROVATI.VRLO RADO BI BIO DISTIRIBUTER ZA REP.SLO SA SJEDIŠTEM U CENTRU LJUBLJANE.ŽIVI I ZDRAVI BILI I SVAKO DOBRO VAM ŽELI PORODICA JAKOVLJEVI?-LJUBLJANA.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postovani Aleksandre,
Zahvaljujem na izuzetno dobrim vijestima i zelim da zdravlje Vaseg sincica ostane optimalno !
Hvala Vam i na ponudi da postanete nas saradnik.
Od nasih pocetaka kasnih osamdesetih godina do danas, mi nikada nismo imali znacajnu potraznju iz Slovenije, sto je bio razlog da nikada nismo aktivno trazili distributera za te krajeve. Vjerovali ili ne, dobijamo vise pitanja i narudzbi iz Australije.
Ako biste Vi i dalje bili zainteresovani, na Vama bi bilo da prevedete nas sajt na slovenacki jezik, i da preparate promovisete.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 2010/09/09 (vise od godinu dana kasnije)
SAMO DA VAM JAVIM, DA JE NAŠ SIN LIAM POTPUNO ZDRAV I OD TAD KAD JE ZAVRŠIO VAŠU TERAPIJU ZA E.COLI SE VIŠE BOGU HVALA NIJE POJAVILA SA OBZIROM DA JE TO DOSADNA IN UPORNA BAKTERIJA...VAŠ SPECIALITET DJELUJE....I ?ISTO SUMLJAM DA ?E SE IKAD VIŠE ( BOŽE NEDAJ )POJAVITI...SRDA?AN I TOPAL POZDRAV OD PORODICE JAKOVLJEVI? IZ LJUBLJANE-SLOVENIJA.....TAKVIH LJUDI KAO ŠTO SE VI,JE OVAJ BEZSR?AN I KRUT SVIJET ITEKAKO POTREBAN..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aco, zahvaljujem na dobrim vjestima. Uvijek nam je drago cuti povoljene rezulatate.
Zamolio bih Vas da nam date odobrenje da objavimo ovaj vas e-mail na nasem sajtu. Na Vas zahtijev mozemo promjeniti ime i prezime.
Pozdrav
Vedran !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NARAVNO DA ODOBRAVAM U DOBROSVEGA VAMA I ?ITAVOM ?OVJE?ANSTVU OVE PLANETE...ŠTA GOD TREBALI,DAT ?U VAM I SVOJ BROJ I U BILO KOJE DOBA SAM VAM NA USLUGU..+386 -- --- -- ALEKSANDAR JAKOVLJEVI?     SVAKO DOBRO VAMA I VAŠOJ PORODICI,BLIŽNJIMA I PRIJATELJIMA....VELIKI POZDRAV
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ime i prezime nismo promjenili, ali smo zbog privatnosti uklonili broj telefona gospodina Jakovljevica.
Vedran Hasanagic

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo pisma Snezane iz Beograda.

Dobar dan
Mozete naravno objaviti pismo. I meni su informacije drugih objavljenih pisama mnogo znacile.
Svako dobro Vam zelim
S postovanjem
Snezana K., Beograd


Postovani,

zbog "greske" sa postom nisam dobila kapi odmah sutradan, pa sam zbog porasta temperature morala da pocnem sa antibioticima.
Elem, popila sam pola doze antibiotika dobijene od lekara, tj samo jednu kutiju (napominjem da samo u slucajevima kada sam apsolutno sigurna u svoju odluku, menjam terapiju iako nisam lekar niti imam veze sa medicinom osim licnog zivotnog iskustva i instinkta naravno).

Nalaz urinokulture je sterilan !!!! Proverila sam dva puta (gradski zavod Bgd kao i privatna laboratorija). Naravno odmah sam pocela da pijem E2-kapi.

S obzirom na prethodna iskustva sa terapijama (razni antibiotici , cak i inekcije) za eserihiju koju "vucem" vec skoro god dana 100% sam sigurna da su Vase kapi odgovorne za njen nestanak ovaj put. Sa istim ubedjenjem nastavljam sa terapijom E2-kapi i ubedjena sam da ce naredni rezultati urinokulture  biti isti.

Cim ste mi odgovorili na moj prvi mail kupila sam preporucene vitamine i prihvatila ostale savete sa eserihija.com o ishrani - bar se trudim da ih ispostujem ( ne mogu apsolutno izbaciti kafu i slatkise iako ih ni ovako ne konzumiram mnogo, tako da svaki 3 - 4 dan popijem kafu ili nesto slatko pojedem. Pretpostavljam da to nije toliko strasno.)

U  svakom slucaju zelela sam da Vam se zahvalim iako nas narod kaze da se za lek ne kaze hvala. Nakon nekog vremena kada budem sigurna da se nije vratila naravno obavesticu Vas i o tom srecnom dogadjaju. Za sada veliko hvala Vama kao i ljubaznom gospodinu Ljubomiru Mihailovicu preko kog sam kapi narucila. I naravno veliko hvala Vasem ocu za posvecenost svom radu.

Veliki pozdrav i izvesticu vas o konacnom uspehu u dogledno vreme 

S postovanjem
Snezana, Beograd

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo i pismo Ane iz Zagreba:

Stvarno imate najbolji proizvod. Nisam nikad upoznala Vaseg oca ali sam mu bas zahvalna. Mislim da Vi na jako lijep nacin nastavljate ono sto je on zapoceo. 

Najradije bih da cijeli svijet zna za Vas i E kapi!
Ako budete trebali svjedocanstva ili ime i prezime, tu sam.
Zao mi je samo sto se ljudi tesko odricu nekih usadjenih uvjerenja, gutaju tablete, a ni ne znaju koliko im stete.
I doktori su tvrdoglavi, a trebali bi znati bolje...

Hvala Vam puno!

Pozdrav, Ana iz Zagreba

Uz saglasnost pacijenta navodim dio nase prepiske:

Zdravo Vedrane, 
Ne znam da li se sjecate ali polovinom decembra smo kontaktirali u vezi Vasih E-kapi.
Bio sam u nedoumici jer sam transplantiran,ali posle Vaseg odgovora
odlucio sam i poceo koristiti iste,po vec vazecem uputstvu.
Posle zavrsene terapije i sedmice dana uradio sam analize(urinokultura)i bio prijatno
iznenadjen.Sva tri uzorka  bila su sterilna.
Koristim ovu priliku da Vam se zahvalim i srdacno pozdravim.
 
G., Bar,Crna Gora...!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobar dan G.,
Hvala Vam sto ste mi javili dobru vijest!
Drago mi je cuti da sve ide na najbolji moguci nacin.
Da li bi Vam smetalo da objavim vas e-mail na web sajtu?
Ako zelite da sacuvate privatnost, necu objaviti vase ime.
Pozdrav, Vedran
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...Zdravo Vedrane,
    Naravno da mi ne bi smetalo da to objavite,
    naprotiv,
    treba da se zna da Vase E-kapi zaista pomazu.
    Pozdrav ,G., Bar,Crna Gora...!!!

Danas je nasem distributeru za Srbiju suprug jedne pacijentkinje iz Beograda poslao kratko pismo zahvalnosti:

Gospodine Ljubo,
Posle odredjenih kolebanja, (na nagovor koleginica i zvanicnih medicinskih "strucnjaka"), moja supruga se odlucila da uz pomoc druge flacice E-Kapi, koju ste nam poslali, resi ove napasti i na kraju je konacno dobila dijagnozu koju Vam saljem u prilogu E-majla. Sterilno!
Jos jednom vam se u ime supruge zahvaljujem na izbavljenju od problema.

Uz saglasost Ane iz Beograda, objavljujemo deo njenog pisma:

Dobar dan Vedrane,
Evo javljam Vam se sa lepim vestima
 
Posle visemesecne borbe sa eserihijom i enterokokusom u urinu pa u cervikalnom brisu, nalazi su napokon uredni!
……………………………………………………………

Puno Vas pozdravljam i zelim da razvijate i dalje Vase proizvode na zadovoljstvo svih nas. Ja sam zaista imala sve vreme poverenje u Vase kapi (a od maja sam ispila 4 ture) jer iako nalazi nisu bili uredni, ja sam osecala poboljsanje odmah po upotrebi. Sem toga, informacije koje ste ponudili na netu su vise nego korisne za sve one koje muce problemi sa bakterijama. Mislim da bi svako trebalo da isproba kapi jer je lecenje antibioticima trka u krug koja nije ni malo prijatna a ni zdrava. Budite uvereni da cu ih svakome preporuciti.
 
Posto je moje lecenje trajalo mesecima, ja i dalje imam mali strah da mi se infekcije ne ponove, pa cu uskoro ponovo dati briseve na analizu. Nadam se da ce razultati biti dobri i javicu Vam ih.
 
Puno pozdrava od
Ane

Zelela sam samo da prenesem licna iskustva u lecenju e-kapima. Pocetkom aprila sam pila e-kapi jer sam imala 10 000 000 klica na 1 ml urina. Posle terapije e-kapima nalaz urinokulture je glasio "Zasejane podloge su ostale bez porasta". Nisam odmah htela da pisem svoje rezltate jer mi je doktorka rekla da kroz mesec dana uradim jos jednu kontrolu i evo pre nekoliko dana sam uradila novi nalaz koji je takodje uredan. Znam da postoji mogucnost vracanja infekcije, ali sada kada vidim da postoje i e2-kapi nadam se da ce borba sa ovom bakterijom biti laksa. Hvala!

Puno Vam hvala!

Upravo sam u ruke dobila nalaz u urina na kojem piše STERILNO!
Tocno kako je pisalo na kapima! Preporuciti cu prijateljicama! (meni dvije kure antibiotika Cefaleksin nisu pomogle i nalaz je nakon njih bio isti, hvala Bogu da sam na vrijeme saznala za vaš proizvod

Srdacan pozdrav!
Ivanka Rade

Poštovanje,
Ne znam da li se sjecate, ali prije otprilike 2 mjeseca, preko svoje majke ste mi poslali e-kapi.
Obecala  sam Vam javiti rezultate nalaza poslije terapije e-kapima, pa evo da Vam javim.

Radila sam papa nalaz, i uredan je, ne pokazuje prisustvo bakterija, niti kakvih drugih upala.
Pa iz tog rezloga doktorica je rekla da nema potrebe da radimo dodatne analize pomocu brisova. cak je rekla da mogu sada planirati i trudnocu.
Ja se extra osjecam i nadam se da ce i trudnoca ubrzo doci.
Hvala Vam puno, prije svega, što se brzo poslali e-kapi, a i na ljubaznosti.
Hvala hvala
Adela, Tešanj

Postovani gospodine,
Posle jedne terapije Vasim kapima i cajem ,10 000 000 bakterija E-koli u ml urina je nestalo! Odusevljena sam i jako srecna.Hvala Vam na konsultacijama i brzini komunikacije.Preporucicu svima ovaj preparat.Svako dobro Vam zelim!Pozdrav!
     S.K.

Zivi i zdravi bili. Poslednji nalaz pokazuje malo povecan broj proteina ali ne i bakterija. Kapi su vrlo gorke ali ne marim kad sam se napokon oslobodila infekcije.
Hvala najlepsa.

Daliborka McGaven iz Melbourne


P.S. Naša djevojčica od 17 mj. pije od 10 mj. vaše E2 kapi ko preventivu za e.coli_soj ESBL i u 12 mjesecu nam je doktorica nefrologinja ukinula profilaksu i brusnicu i rekla da samo nastavimo samo s vašim kapima i zasad je sve u redu:).
 
Hvala.
 
Ana B.