Ispovjesti korisnika E-Kapi

  • Iskustva korisnika E-Kapi 38
  • Iskustva korisnika E-Kapi 36
  • Iskustva korisnika E-Kapi 33
  • Iskustva korisnika E-Kapi 32

E-Prašak za ispiranje

E-PRASAK za vaginalno ispiranje irigatorom je jedan od najuspesnijih iz citave serije izvanrednih preparata dr Enesa Hasanagica u oblasti infekcija urogenitalnog trakta. Preporucuje se odraslim zenama za efikasno i brzo suzbijanje vaginalnih infekcija koje su izazvane eserihijom koli (Escherichia coli) i drugim bakterijama (kao sto su hlamidija (Chlamydia trachomatis), mikoplazma (Mycoplasma), klebsiela, stafilokoka (Staphylococcus Saprophyticus), proteus mirabilis, streptokok B (B-Streptococcus), enterokoke…), a najcesce nastaju zbog oslabljenog imunog sistema, preterane upotrebe antibiotika i ostecenja i poremecaja vaginalne flore.

Prema strucnom misljenju Zavoda za javno zdravlje Srbije, posle izvrsenog fizicko-hemijskog ispitivanja i mikrobioloskog ispitivanja, na osnovu izjave o usaglasenosti i rezultata laboratorijskih ispitivanja, E-PRASAK dr Hasanagica za vaginalno ispiranje ISPUNJAVA USLOVE prema odredbama Pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opste upotrebe koji se mogu stavljati u promet (Sl. list SFRJ br. 26/83, 61/84, 56/86, 50/89 i 18/91), Sertifikat br. POU94 od 14. 07. 2011. godine.

E-PRASAK veoma efikasno deluje u kombinaciji sa E-KAPIMA dr Hasanagica.

SASTAV: Biljni ekstrakti, Acidum Boricum
CUVANJE: U originalnom pakovanju, na sobnoj temperaturi,
zasticeno od svetlosti i vlage, van domasaja dece.
PAKOVANJE: 100 gr
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE VALJEVO, POU 94, juli 2011.
INFO: www.eserihija.com

* * *

UPUTSTVO ZA UPOTREBU E-PRASKA ZA VAGINALNO ISPIRANJE

Prokuvati 1 litar vode, pa kad se ohladi na telesnu temperaturu ili malo iznad, presuti u irigator. Zatim dodati 1 cajnu kasicicu E-PRASKA za ispiranje i dobro promesati. Tom mesavinom mlake vode i praska, desetak dana vrsiti vaginalno ispiranje uvece pre spavanja.
* Posle ispiranja nisu preporucljive seksualne aktivnosti.

Proizvodjac:
Natural-E Srbija u saradnji sa Nano Essentials Inc.
Toronto, Ontario M3J 2T9 Canada &
Biljna apoteka dr Hasanagic

NAPOMENA: E-PRASAK dr Hasanagica za vaginalno ispiranje se pakuje u Sarajevu, Valjevu, Kanadi i Brazilu. Sirovina se proizvodi u Kanadi. Ako E-PRASAK kupujete od nasih ovlascenih distributera (imena i kontakt informacije na internet stranici www.eserihija.com), budite sigurni da dobijate originalni E-PRASAK, napravljen po recepturi dr Enesa Hasanagica.